Amandas huvudvärk

Amanda har fortfarande inte svarat på Grinchens mail och nu har hon fått ett till. Han frågar om hon har migrän och rekommenderar en medicin som heter eumitan. Han tycker sig själv ha migrän men jag vet inte jag… Den är väldigt selektiv i så fall, drabbar honom när han ska göra saker han inte vill och försvinner sedan på nolltid så att han kan göra roligare saker, som att gå på krogen någon timme senare. Han har också beklagat sig (på illa stavad engelska) i ett statusmeddelande på fejjan över sin ’sjukdom”.

i really hate my sickness. fighting it at the moment. but it’s getting better. whay can’t life be easear

Vidare undrade han vad Amanda tycker om de saker han gjort i lera (krukor, små figurer och annat) och frågade om hon ville att han skulle göra något till henne också.

Nä, Amanda har inte migrän. Den medicin han rekommenderade finns inte i Sverige. Det fanns förr något som hette Migard som innehöll samma verksamma substans (Frovatriptan) men den har plockats bort. Inte heller vill hon ha något han gjort i lera. Hans artistiska talanger ligger på en sexårings nivå och hon vill inte ha annat av honom än det underhåll han skitit i att betala under alla år. Hon har väl för avsikt att svara på hans meddelanden så småningom men det är inte speciellt högt upp på prioriteringslistan. Hon själv har ju inte stått så högt på han lista under 18 år så hon känner väl ingen anledning att kasta sig över tangenterna och få iväg ett svar.