Fluff

Vissa ica-butiker har återinfört den sk. amerikahyllan. Där kan man hitta typiska amerikanska varor som lönnsirap, root beer, yello och andra nyttigheter. Igår hittade jag fluff med jordgubbssmak. Vanlig fluff upptäckte jag för många, många år sedan men smaksatt har jag aldrig sett förr. Fluff är marshmallows på burk, sött, kletigt, lite segt och omöjligt att äta utan att det fastnar på läpparna. Det är så kletigt att det bildas ett lager i munnen, som en fluffhinna, som är omöjlig att få bort om man inte sköljer bort det med någon dryck i.

Det är ganska gott på kex och rån och en gång tog jag med mig fluff (den vanliga sorten) och ett paket mariekex på jobbet. Alla smaskade och åt utom en kollega. Hon tittade på med äcklad min och vägrade ens smaka. Senare förklarade hon varför. Hon frågade mig om jag visste vad en fluffer’ var för något och jag hade ingen aning. Då förklarade hon det.

Detta är en översättning at engelska wikipedias förklaring på vad en fluffer är:

En Fluffer är en som jobbar på inspelning av pornografisk film och har som uppgift att se till att de manliga skådespelarna har och upprätthåller erektion inför scener där erektion krävs.

Det är inte alltid nödvändigt att Fluffers vidrör skådespelarna. Vanligtvis torkar de av skådespelarna mellan tagningarna så att dessa inte behöver ändra sina positioner. Dessa uppgifter anses vara en del av makeup-avdelningen. När skådesplarna har intagit önskade positioner uppmanar direktören dem att hålla dem och fluffern att ”fluffa” skådespelarna innan tagningen.

En del fluffers ’suger upp’ de manliga skådespelarna inför tagningarna så jag förstår att min kollega blev något äcklad av att se de andra vid fikabordet glufsa i sig fluff och få detta kletiga vita runt hela munnen. Kanske klarar hon bättre av den rosa varianten som inte borde ge samma associationer.

Så jag köpte en burk jordgubbsfluff, ett paket mariekex och en flaska cola zero igår för att testa smaksatt fluff. Då gjorde jag en ny upptäckt. Ett gammalt välkänt faktum är att om man stoppar mentos i en flaska med cola light eller annan kolsyrat lightdryck så har man gjort en fontän (se film). Jag upptäckte så att samma fenomen uppstår om man försöker skölja ner fluff med cola zero… Hm…Jag hann svälja innan jag spottat fluffblandad cola över Gregory, hans skrivbord och dator men det växte otroligt fort i munnen till ett helt smaklöst skum. Väldigt konstig känsla.Så var det gott då? Mja… Fluff är sött och gott men det är väldigt, väldigt sött så efter ett par kex med fluff på så blir det för sliskigt. Egentligen är det nästan smaklöst, det är mest bara sött men konsistensen är ovanlig på ett skojigt sätt.

Från det ena till det andra, Kroken kläcker ur sig en hel del obegripliga saker. Hon surrar mer eller mindre konstant och pratar till och med i sömnen. Ibland kommer det saker som låter helt ologiskt och jag har trott att det åtminstone är logiskt för henne men igår hade vi en dialog som fick mig att förstå att så inte är fallet alla gånger. Hon satt i vår säng när jag skulle ta bort sängkläderna för att stoppa dem i tvätten. När hon flyttade sig uppstod ett prutt-ljud så jag frågade om hon pruttade. Dialogen:

Jag – Men Kroken! Pruttade du?!
Hon – Nä, jag skjotade med foten.
Jag – Vad gjorde du för något??
Hon – Jag skjotade med foten.
Jag – Skjotade??
Hon – Uhmm *nickar frenetiskt*
Jag – Då fattar jag ingenting.
Hon – Nä, inte jag heller…

OK…? Man borde skriva ner och spara alla hennes ’kloka ord’ fast då skulle man få anteckna större delen av dagarna.