Mars, mars måne…

… jag kan lura dig till Skåne. Är det aldrig någon som ljuger första mars längre? Det gjorde vi när jag var liten. Fast nu ljuger jag aldrig förstås 😉

Nu är det bevisat – det är livsfarligt att vara huslig. Hittade följande på norran.se;

Avled vid gardinuppsättning

En 93-årig kvinna i Sundsvall avled efter att ha fallit ut genom ett fönster och genom ett altantak på lördagsmorgonen, enligt SR Västernorrland.

Enligt vakthavande befäl på polisen i Sundsvall skulle kvinnan antagligen hänga upp gardiner i fönstret då hon ramlade ut på taket och sedan ner på altanen.

När kvinnan hittades av sin son vid nio-tiden på morgonen var hon död.

När någon av stormarna drog över södra delarna av landet för några år sedan försökte en man, också han nittiplusare, rädda tegelpannorna från att blåsa ner från taket. Han klättrade upp på taket och skulle rent handgripligen hålla fast dem. Han blåste ner och slog ihjäl sig naturligtvis… Det verkar vara livsfarligt att vara i 90-årsåldern. Hoppas att jag inte blir så gammal för då slår jag väl ihjäl mig när jag ska fixa något hemma.