Fotat och notat

Dagen innan alla hjärtans dag fick jag ett sms. Det hade nog hamnat fel med dialogen blev rätt kul.

-Hej. Är du en kvinna med söta fötter? Kan du sparka högt? Mvh Jimmy

-Tycker att jag har rätt schyssta fötter. Sparkar inte högt men kan slå klackarna i taket. Tror du skickat till fel person 🙂 /Kali

-Kanske har jag ändå skickat rätt 🙂 Söker fot modell eller någon som vill berätta lite om sina fötter. Hoppas 🙂

-(Bild) Mina fötter på semester i Turkiet.

-Wow! Helt underbart 🙂 Du skulle inte kunna berätta lite om dig själv, hur du ser ut tex? Tack

Snälla kan du inte ta en bild på din fotsula och skicka till mig? Får jag ringa dig senare i veckan? Mvh Jimmy

Ska inte störa mer ikväll ville bara tala om att du har otroligt sensuella och sexiga fötter, helt perfekta!

-Tack för komplimangen! Jag är en 35-årig tjockis från Norrland. Inget spännande så ring inte. Vem hade du tänkt skicka till?

-(Bild) Fotsula enligt önskemål.

-Mycket sexigt!! Jag kan inte hitta ord! Hoppas verkligen jag får höra av mig igen, snälla? Hoppas du vill bli fot modell. Vet inte hur jag ska kunna tacka. Tyvärr hinner jag inte höra av mig ikväll men önskar dig en riktigt fin kväll. Mvh Jimmy din beundrare

Jag har inte hört något från honom sedan dess men det där levde jag på ett par veckor.

Försäkringskassan ringde i fredags. Domen har fallit mot Grinchen. Han har dömts att betala drygt 2300:- per månad mellan 1 juli -04 till 31 december -04 och 2800:- per månad från och med 1 januari -05 och tills vidare. De har fastställt summan utifrån hur mycket han tjänar och försäkringskassan ville veta om jag var nöjd med domen eller om jag vill överklaga. Jag sa att vi är nöjda. I dag är Grinchen skyldig 123 000:- i obetalt underhåll. En del ska försäkringskassan (för de har betalat hittills, 1273:-/månad) ha med drygt 70 000:- går till mig. Det jag får ger jag till tonåringarna och det som överskjuter 1273:-, dvs 1527:-/månad, får tonåringarna dela på. Det tog 45 månader men nu är det klart… om inte Grinchen överklagar förstås för då ska väl allt ältas i några år till.