Mystisk figur

Jag pratade med rektorn i torsdags. Han lovade att ta hand om det hela. Jag tycker inte att jag är nöjd med det. jag vill veta vad han har tänkt göra när han ”tar hand om det” och, framför allt, vill jag själv skälla ut Amandas lärare. Men, men… ser jag inget resultat inom kort så kommer jag att ”ta hand om det” själv och tala om för läraren vad jag tycker om henne.

Jag hämtade Gregory inatt. Han har inga vinterdäck på sin bil så han vågar inte köra de 14 milen till mig. Han hade nog kunnat göra det utan problem för det var plus 6 grader inatt. Jag hittade en mystisk figur efter vägen. Han var på väg norrut och hade fått slut bensin. Jag såg en bil med varningsblinkers på så jag stannade och det var då denne figur – en kille i 25-30-årsålder, ovårdad och tandlös, såg mest ut som en pundare. Jag erbjöd mig att skjutsa honom till en mack och han tog en petflaska från sin bil och hoppade in i min bil. Framme vid macken så visade det sig att allt han hade var två skrynkliga 20-lappar och macken, som var stängd, tog inte sedlar. Jag gav honom en 5-litersdunk som jag hade i bilen och  lät honom tanka på mitt kort.

När jag hämtat Gregory och vi var på väg hem så såg vi en bil som stod bredvid vägen med varningsblinkers på. Det var samma bil som nu stod sex mil längre norrut och vänd mot söder den här gången. Däremot såg vi ingen vid bilen. Hmm…