Arkiv för 7 mars 2011
Toalettguide – påbyggnadskurs för avancerade användare
7 mars 2011Den toalettguide som jag tidigare skrivit kan vidareutvecklas. För dem som redan behärskar grunderna i toalettbesök och känner att de vill förfina konsten ytterligare så har jag sammanställt några tips och trix som kan vara användbara.
- När du spolar, håll ner knappen alternativt håll upp knoppen (beroende på toalettstolsmodell förstås) så att vattnet flödar så länge som möjligt. Detta för att så mycket som möjligt ska spolas så långt bort i rören som möjligt. Minimerar risken för att det blir kvar rester i toaletten.
Fördelar:
– Du slipper spola flera gånger. Det tar tid att vänta tills toaletten går att spola igen. Lång tid på toaletten indikerar att du bajsat och ingen vill vara en misstänkt ’bajsare’. Att spola fler än en gång tyder också på att man är en ’bajsare’.
– Eventuella rester som fastnat på porslinet kanske sköljs bort så att du slipper skrubba toaletten inuti med borsten eller, om borste inte finns, för hand med papper (hemska tanke). - Om du är kvinna och har bajsat så kan du fälla upp ringen. Se besvärad ut när du öppnar dörren och om någon står och väntar där ute så säg ”Någon har bajsat därinne. Jag tar en annan toalett.”
Fördelar:
– Personen som väntar misstänker att det är en manlig ’bajsare’ som varit där och inte du.
Tänk på: Det är inte säkert att det funkar eftersom karlar fäller upp ringen när de kissar, inte när de bajsar men vi får hoppas på att den som väntar utanför inte tänker så långt. - Om du bajsat och ingen står och väntar utanför så ställ upp dörren på vid gavel.
Fördelar:
– Odör hinner vädras ut innan nästa besökare. - Om du är på Ikea eller ställen där toaletterna finns i bås så att alla kan höra alla andras aktiviteter inne i båsen, försök då att hitta en handikapptoalett. De är uteslutande egna rum där du kan stänga in dig och få vara ifred.
Fördelar:
– Du kan spendera längre tid inne på en handikapptoalett utan att andra misstänker att du är en ’bajsare’.
– Det är inte lika stor risk för köbildning utanför en handikapptoalett så eventuell odör hinner vädras bort innan nästa toalettbesökare kommer.
Tänk på: Låt ingen se dig gå in på en handikapptoalett! De kan misstänka att du är en ’bajsare’ eller knarkare. Det är obra. Försök också att smyga ut så obemärkt som möjligt. - Ta med en bebis. Har du ingen egen bebis så försök låna en. Då kan du uppsöka handikapptoalett utan att någon misstänker att du är varken ’bajsare’ eller knarkare eftersom att skötborden oftast finns inne på handikapptoaletterna.
Fördelar:
– Se ovan.
– Eventuell odör behöver inte döljas eftersom du kan skylla på bebisen genom att säga högt så alla hör ”Visst var det skönt att bli av med bajsblöjan?” till bebisen när du kommer ut från toaletten. Bebisen kommer inte att avslöja sanningen för någon. - Om du inte kan undvika toaletter i bås och misstänker att du har gasig mage eller måste bajsa så kan du ’beatboxa’ hela vägen till toaletten, medan du sitter på toaletten och under tiden du går därifrån. Beatboxa innebär att man gör diverse pruttljud och annat med munnen (se videoklipp nedan). Det är tydligen hippt och coolt.
Fördelar:
– Det döljer förhoppningsvis andra ljud som du gör med annat än munnen.
Tänk på: Även om beatboxing anses vara coolt i vissa subkulturer så kommer de flesta att misstänka att du är svårt psykiskt sjuk eller gravt efterbliven. Det är ändå bättre än att de misstänker att du är en ’bajsare’.
Det var allt jag hade att tillföra detta ämne för närvarande och slutligen så får jag önska er alla lycka till med framtida toalettbesök!