Något

Ja, det måste jag väl skriva… något åtminstone. Under påskledigheten blev det inte mycket tid vid datorn för Gregory ogillar att jag sitter vid datorn. Han säger inget alla gånger men hans suckande, pustande och ogillande blickar säger en hel del. Dessvärre har jag inte så mycket att förmedla. Jobbar och sover och däremellan har jag inte så mycket energi över för funderingar eller annat.

Gregory påstår att man blir piggare om man rör på sig mera och tränar. Därför kliver jag upp klocka 5 varje morgon för att spendera dagens första halvtimme på löpbandet. Inte fan blir jag piggare för det. Igår somnade jag vid 18-tiden tror jag. Han tränar ju själv en hel del och han kan sova 10-14 timmar utan problem. För det mesta måste han upp och åka till jobbet men när han är ledig sover han ibland hur länge som helst. Han säger att han behöver det för att han tränar. Märkligt… han påstår ju också att man blir piggare av att träna.