Kinky eller bara knäpp?

Har just råkat på den hittills konstigaste människan alla kategorier i dejtingträsket. Han verkade helt normal först men så fick veta att jag har en bebis så han frågade om jag ammade. Sa att jag inte gör det längre. Han frågade om jag smakat bröstmjölk och jag sa att jag aldrig gjort det. Han sa att han hade en kompis som fått smaka sin flickväns bröstmjölk och han undrade om jag hade fått smaka min ifall jag hade haft kvar. Jag sa att visst, nog hade jag kunnat pumpa ut en skvätt och servera i ett glas om han hade velat det. Då gick han igång totalt och ville han att jag skulle försöka klämma ut en droppe. Jag förklarade att det inte går för jag ammar inte och har inte gjort det på över ett år heller men han fortsatte tjata. ”Kan du inte prova?”, ”Är du säker på att du inte har någon mjölk?”, ”Bara en droppe?”. När jag sa att det är slut, finito, tomt, baren har stängt, no more så frågade han om jag könde någon som hade bröstmjölk. OK….?

Ja, jisses… 😀 Helt oskyldigt egentligen men det finns verkligen alla sorter.